Access

Mi is az az Access Consciousness©?

A tudatosodás, az igazi önvalónkká válás felé vezető utunkon segítő dinamikus rendszer, mely feltárja előttünk a kérdésekből eredő választások, lehetőségek új perspektíváit életünk minden területén.

Segít felismerni, mennyi minden korlátozza lehetőségeinket, mennyi ítélkezés, hozott minta, mások kivetítései, elvárásai működnek bennünk, mennyi mindennel megítéljük és gátoljuk magunkat, boldogságunkat.

Access Consciousness
Access Consciousness

Egyszerű és bárki által használható eszközök (pl. kihez/mihez tartozik, könnyű vagy nehéz, tisztító mondat stb.) rendszeres használatával, napról napra nyitottabbá, örömtelibbé, könnyedebbé válunk, egyre több lehetőségre leszünk figyelmesek, egyre tudatosabban tudunk választani.

Testi, lelki, szellemi egységünk, egyensúlyunk, egészségünk, fiatalságunk kialakításának és megőrzésének – eddigi tapasztalataim szerint – legmodernebb, legdinamikusabb és leghatékonyabb alapja és rendszere.

Korhatár nélkül mindenkinek ajánlom!

Hatalmas ajándék gyerekeinknek, unokáinknak!

Access Bars kezelést adok az Everness Fesztiválon
Access Bars kezelést adok az Everness Fesztiválon

Access Bars© és –testkezelés

Nagyon röviden úgy foglalnám össze, hogy olyan stresszoldó, blokkoldó, finom fejmasszázs, ill. a test bizonyos pontjainak érintése, amelyik emeli a tudatosságunkat, a világra való nyitottságunkat, segíti az átalakulásunkat, változásunkat, ha végre megengedésben, örömben, könnyedségben akarjuk élni az életünket.

Az Access Bars© fejkezelés

A fejen 32 olyan pont vagy sáv található (amelyeket az Access „bárok”-nak nevez), amelyek finom érintése által – számítógépes szakszóval élve – „töredezettség-mentesíteni” lehet magunkat.

Idővel ugyanis, ahogy felnövünk, a gyermekkori beültetett mintákból, programokból ki kellene válnunk, új programokat „telepítünk”, új benyomások érnek bennünket, megpróbáljuk kialakítani a saját világnézetünket, életstílusunkat, ám ezek sokszor konfliktusba kerülnek bennünk egymással.

A bárok futtatása „törli a feleslegessé vált, már nem kompatibilis programokat”, és folyamatosan „upgrade”-eli, frissíti, javítja „szoftvereinket”, hogy a legjobb karban, a leginkább tudatosak legyünk életünk minden területén (pl. öröm, kapcsolatok, formák, struktúrák, érzések, remények és álmok, pénz, kreativitás, kontroll, hála, szex stb.).

Általában egy-másfél órás kezelés, ami szuper ellazulást, stresszoldást biztosít; már csupán ezért is érdemes rendszeresen igénybe venni. Sokan „csak” ennyit éreznek belőle, s 2-3 hét múlva veszik észre, hogy könnyebben mennek a dolgok, nem csinálnak már nagy problémát dolgokból, nyitottabbak, érdeklődőbbek… Azután vannak olyanok is, akiknél azonnali hatások is mutatkoznak, akár testi, akár élet-megváltoztató formában.

A bárok futtatását bárki megtanulhatja, még gyerekek is, nem lehet rosszul csinálni, így senkinek nincs és nem is lehet ártalmára.

Ide kattintva megnézhetsz egy videót is, amiben Angéla, egy kedves barátom, nagyon klasszul összefoglalja az Access Bars és az Access Consciousness lényegét, filozófiáját.

Az Access Body© testkezelések

Testünk hihetetlenül fontos szerepet játszik 3D-s életünkben, ennek ellenére nagyon sokszor nem vesszük figyelembe igényeit, jelzéseit, sokszor elégedetlenek vagyunk vele vagy nem törődünk vele.

Az Access testkezelések segítenek helyreállítani testünk, szerveink félreműködéseit, fiatalos működését, energiáink kiegyensúlyozatlanságát, testünk elfogadását és szeretetét, megbecsülését.

A testbe zárt, megélt vagy leutánzott traumák, ítéletek, érzések, fájdalmak, betegségek feloldása is elérhető most már testkezelés formájában, hogy jövőnket, életünket végre másként alakíthassuk.

A kezelés menete itt is a test bizonyos pontjainak érintése.

Hogy mire szolgálnak a különböző új testkezelések, ide kattintva elolvashatod.

Szeretettel hívlak a budapesti Flow Stúdióba tudatosodásra, “kényeztetésre”, stresszoldásra, régi szokások, nem tápláló szexuális vonzódások, berögzült szokások, súlyfeleslegek oldására, amivel hozzá tudok járulni jól-létedhez, testi-lelki-szellemi újjászületésedhez.

Ismerd meg közelebbről, és próbáld ki egy Access Bars vagy -testkezelésen keresztül.

Ha már ismered és szereted, akkor is szívesen várlak, mert lehet, hogy jobban útba esek vagy tőlem “másképpen” kapod.

Access kipróbálási, ismerkedési ár: 5000 Ft (90 perc).

45-60 perces kezelés ára: 10.000 Ft
Access Bars és Access 45-60 perces testkezelés ára: 10.000 Ft
5 alkalmas bérlet 45-60 perces kezelésekre (3 hónapon belül felhasználva): 35.000 Ft

Bars és/vagy testkezelés (90 perc): 15.000 Ft
5 alkalmas bérlet 90 perces kezelésekre (3 hónapon belül felhasználva): 52.500 Ft

Konzultáció, Tanácsadás  (90 perc): 15.000 Ft

5 alkalmas bérlet 90 perces tanácsadásra (3 hónapon belül felhasználva): 52.500 Ft

Keress meg telefonon vagy emailben, Messengeren, hogy időpontot egyeztessünk.

Regisztrációs lap.

E-mail címem: hoss.klara@gmail.com

Facebook Messenger: https://m.me/klara.hoss.7

Tel.: 06/30 754-0606

Hőss Klára Access Bars- és testkezelő, Önbizalom- és siker turbózó coach
Hőss Klára
Access Bars- és testkezelő
Önbizalom- és siker turbózó coach

 

 

 

 

 

 

#accessconsciousness #accessbars #accesstestkezelések #accesstisztitomondat #testkezeles #energiakezeles #zsiroldas #sulycsokkentes #traumakoldasa #szexualisenergiak #blokkoldas #jovoteremtes